Parteneri educaționali

Parteneri educaționali

Image
Liceul Teoretic Internațional Genesis College a demarat un parteneriat cu IntegralEdu, cel mai important consultant educațional din România pentru studii în străinătate! 
Cu o experiență internațională de peste 25 de ani în consultarea elevilor, părinților și tuturor celor interesați de cele mai bune programe educaționale și instituții din străinătate, licee, universități și centre de limbi străine, partenerii noștri vor oferi consultanță elevilor Liceului Internațional Genesis College atât în ceea ce privește depunerea dosarelor pentru studii în străinătate, cât și traininguri și consultanță în domeniul alegerii carierei. 
Image
Muzeul Național de Istorie a României este principalul partener al Concursului ARTfel de Istorie, inițiat de școala noastră, în anul 2015.
Instituția de cultură este cel mai important muzeu al statului român. Deține obiecte cu valoare istorică descoperite pe teritoriul actual al României din timpuri preistorice și până în perioada contemporană.
De asemenea, este cel mai important muzeu de istorie și arheologie din România, atât prin mărime, cât și prin patrimoniu.
Image
Small Academy este un hub de educație iSTEAM, unde inovația, știința, tehnologia, inginerie, arta și matematica se îmbină sub forma unor activități, proiecte și experiențe de învățare practice și distractive pentru copii între 5 și 14 ani.
Cursurile lor pun accent pe învățare experiențială, care dezvoltă noi abilități și îi învață pe copii cum să devină utilizatori inteligenți de tehnologie.
Image
Muzeul Casa Mureșenilor din Brașov este o instituție autonomă, centru al memorialisticii brașovene și naționale. Muzeul este dedicat familiei Mureșenilor, reprezentată de personaliăți precum Iacob Mureșianu (redactor și proprietar al Gazetei Transilvaniei între anii 1850-1877 și Andrei Mureșanu (autor al versurilor Imnului național al României, "Deșteaptă-te, române!").
Liantul între Genesis Collegiate și instituția de cultură este istoria. De trei ani, Muzeul Casa Mureșenilor este partenerul de încredere al școlii în organizarea Concursului ARTfel de Istorie, desfășurat cu participarea muzeografului Ovidiu Savu.
Image
Federația Română de Aikido Modern a luat ființă ca o sinteză a unei practici de peste 20 de ani a aikido-ului în România, la bază fiind necesitatea răspândirii unui aikido neîngrădit în forme și supus unei birocrații organizatorice care să minimizeze bogăția acestei forme de practică, fizică și spirituală, care să lase un acces nediscriminatoriu membrilor săi, la beneficiile unui practici de durată si calitate a aikido-ului la noi țară.
Federația Română de Aikido este recunoscută de Guvernul Romaniei ca federație națională pentru ramură de sport Aikido din iulie, 2007. Aikido este recunoscut ca ramură de sport distinctă în România.
Image
Teatrul Ion Creangă este o instituţie publică de spectacole, un teatru de repertoriu, aflat în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi finanţat de la bugetul local. 
Misiunea sa este de a crea şi promova spectacole de teatru de înaltă valoare artistică, de a coordona şi implementa programe de cercetare şi proiecte cu caracter educativ, social-formativ şi estetic, destinate copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 12 ani, educatorilor, cadrelor didactice specializate, părinţilor sau tutorilor legali.
Anual, peste 50.000 de spectatori din Bucureşti şi din ţară vizionează spectacolele montate la Teatrul Ion Creangă, spectacole care propun experienţe artistice semnificative menite să inspire, să îndemne la reflecţie şi să aducă bucurie celor mici.
Image
Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” este un liceu de prestigiu din centrul Bucureștiului, ce poartă numele profesorului Gheorghe Lazăr, cel care a întemeiat predarea în limba română la Colegiul Sfântul Sava.
Înființat în 1860, Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" este al doilea liceu, ca vechime, din București. Acesta este implicat în parte­neriate, proiecte și programe naționale și internaționale, ceea ce reușește să influențeaze opțiunea multor elevi de clasa a VIII-a pentru această școală.
Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” dispune de clase de matematică-informatică, clase de științele naturii, clase de științe sociale și clase de filologie. 
Image

Universitatea din Bucureşti este considerată cea mai importantă instituţie de învăţământ, cercetare şi cultură din România, dobândind, în cei peste 150 de ani de existenţă, un solid prestigiu naţional şi internaţional.
Numeroasele generaţii de studenţi şi profesori au reuşit să impună universitatea ca una din instituţiile de referinţă pentru întreaga societate românească, fiind prima instituţie românească existentă în primele 600 de universităţi din lume.
Universitatea din Bucureşti oferă numeroase programe de studii, la toate nivelurile şi formele de pregătire universitară

Image
De 15 ani, Cărturești redefinește așteptările pe care le avem de la o librărie. O vizită în oricare dintre librăriile Cărtureşti este o experienţă în sine.
Pe lângă o selecție foarte bogată de cărţi, muzici şi filme de artă, Cărturești vă așteaptă de fiecare dată cu ceaiuri aromate, cu muzică în surdină sau cu lansări de carte şi expoziții ale unor artiști apreciați.
Lanţul de librării Căr­tu­reşti a ajuns la 21 de librării, dintre care opt în Capitală, iar restul în provincie.
Image

Academia de Dans a fost înființată în 2002, iar în scurt timp a reușit să devină unul dintre cele mai importante cluburi de dans sportiv din România.
Încă de la început, clubul a fost condus de Mihai și Elwira Petre, câștigători a 14 titluri de Campioni Naționali, prima pereche de dansatori profesioniști din România clasată în top 50 World Ranking List și  finaliști de Cupă Europeană.
Împreună cu o echipă de instructori foarte bine pregătiți, prin activitatea lor ca antrenori, Mihai si Elwira au format în cadrul clubului, noi și noi perechi de dansatori care au obținut rezultate remarcabile pe plan național și internațional.

Image
Începând cu anul 2005, școala a primit numele "Iosif Sava" în memoria marelui muzicolog român și se află în parteneriat cu fundația ce-i poartă numele. 
Școala Gimnazială de Arte ”Iosif Sava”, prin misiunea pe care şi-a propus-o, prin proiectul de dezvoltare educațională şi managerială reprezintă un adevărat centru de cultură, promovând în domeniul muzical personalităţi culturale cu vocaţie cert, care asigură elevilor săi sprijinul necesar în alegerea orientării școlare.
Pentru ei, selecţia pentru competiţiile naţionale şi internaţionale are ca prim criteriu
performanţa.
Image
Corul Național de Cameră “Madrigal-Marin Constantin”, unul dintre cele mai apreciate ansambluri corale profesioniste, este o emblemă a vieții muzicale românești și universale, iar în cei 54 de ani de existență artistică, numele său a reprezentat, de numeroase ori, imaginea României în lume, devenind un adevărat “brand de țară”.
Începând din anul 1964, Madrigalul a participat la toate edițiile Festivalului Internațional “George Enescu”. Din 1969, Madrigalul a susținut permanent concerte în SUA, Canada, Europa și Asia, realizând până în prezent peste 4100 de concerte, dintre care 2000 în străinătate.

Susținători ai proiectelor Genesis

Image
Image
Image
 

Contact us

  • Grădinița: 031 425 05 62, gradinita@genesis.ro
  • Școala: 031 425 05 63, scoala@genesis.ro
  • Comunicare & PR: comunicare@genesis.ro
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2020.