Ela Ionescu - trainer

Ela Ionescu este actriță. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, în 2003, iar în anul 2014 fost nominalizată la Premiile Gopo pentru rolul din lung-metrajul ”La limita de jos a cerulu” în regia lui Igor Cobileanski. Pentru rolul Eva, din ”Dimineața care nu se va sfârși”, în regia preotului Ciprian Mega a fost nominalizată la Madrid International Film Festival și la Premiile Gopo, 2018. 


În film a mai colaborat cu regizorii Radu Muntean, Bogdan Mustață, Tedy Necula, Bogdan Mirică, Hadrian Marcu, Dan Pița, Ioan Cărmăzan, Sergiu Nicolaescu. A jucat în spectacole pe scena Teatrului Act, Teatrului de Comedie, Teatrului Nottara, dar și în numeroase producții independente. De 5 ani coordonează cursurile de actorie pentru copii, din cadrul Studio Creativ și din diferite școli.

În cadrul Școlii Genesis a susținut ateliere pentru dezvoltarea afectivă. Întâlnirile cu elevii școlii noastre au presupus descoperirea emoțiilor și explorarea a noi moduri în care s-ar putea raporta la ele. La baza activității au stat atât jocurile și exerciții le inspirate din teatrul clasic, cât și discuțiile și momentele de improvizație liberă.

”Mi-am dorit ca orele noastre împreună să fie un spațiu în care copiii să exerseze atenția la propriul corp, la vocea lor, la ceea ce simt și ce exprimă. Am descompus trăirile în elemente concrete pentru a le face mai ușor gestionabile. Am lucrat multe jocuri de oglindire, pentru că empatia e un instrument valoros de conștientizare și autocunoaștere. Exercițiile în doi au vizat, de asemenea, o mai bună înțelegere a felului în care relaționează, cât și a diferitelor roluri și poziționări pe care și le asumă în contactul cu ceilalți”.

Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2019.