BURSE DE EXCELENȚĂ

Genesis Collegiate încurajează performanța și oferă burse elevilor care ating excelența în diferitele domenii ale cunoașterii, artelor vizuale, muzicii sau sportului. Scopul lor este acela de a le oferi copiilor care au rezultate deosebite și aptitudini speciale șansa de a-și valorifica pe deplin talentul într-o școală care oferă premisele pentru dezvoltarea abilităților individuale ale fiecărui elev. Genesis Collegiate oferă burse care constau în reducerea taxei de studiu cu un procent care variază între 25% și 50%, pentru copiii care obţin rezultate şcolare foarte bune, sau burse care constau în reducerea integrală a taxei de studiu pe toată durata ciclului de învăţământ, pentru elevii care au rezultate școlare excepţionale sau realizări deosebite în domeniile ştiinţelor, artelor şi sportului.
Genesis Collegiate derulează un program vast de Enrichment prin care elevii săi își pot îmbogăți cunoștințele și perfecționa abilitățile în domeniile de care sunt interesați - științe, tehnologie, matematică, limba română, limbi străine, istorie, arte, muzică, sport. Cu ajutorul profesorilor bine pregătiți și dedicați și al programelor educaționale ce pun accent atât pe dezvoltarea intelectuală cât și pe cea socio-emoțională, elevii au parte de cele mai bune condiții pentru a-și atinge potențialul.

Acordarea burselor se face pe categorii de vârstă, de performanţă şi în funcţie de rezultatele obţinute şi portofoliul de activitate, iar decizia aparține în exclusivitate Comisiei Genesis Collegiate de acordare a burselor.

Mai multe detalii despre bursele Genesis Collegiate se regăsesc în regulamentul de acordare a acestora. Pentru informații suplimentare, vă invităm să ne contactați la telefon 031 425.05.62 sau la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2020.