DESPRE IB

De 50 de ani, organizația International Baccalaureate aduce în școlile și liceele din lumea întreagă programe prin care elevii ajung să dezvolte o înțelegere profundă a felului în care materiile studiate pot fi integrate atât în contextul vieții lor cât și în contextul mai larg al întregii lumi. Începând cu Primary Years Programme, destinat copiilor între 3 și 12 ani, continuând cu Middle Years Programme, pentru elevii cu vârste între 11 și 16 ani, și terminând cu Diploma Programme, destinat tinerilor de până la 19 ani, programele IB le oferă copiilor și tinerilor premisele ideale pentru dezvoltarea gândirii critice și a abilităților de învățare pe parcursul întregii vieți.

Programele IB sunt predate în peste 4.700 de școli, din 153 de țări, bucurându-se de un nivel ridicat de recunoaștere și respect din partea celor mai prestigioase universități din lume, dar și din partea angajatorilor de top. International Baccalaureate le oferă elevilor deschidere internațională, îi orientează înspre multiculturalitate și îi încurajează să fie responsabili față de comunitate. Programele IB îi stimulează pe copii să fie curioși, să gândească critic, să studieze în adâncime, că comunice, să aibă un comportament etic, să își păstreze mintea deschisă, să le pese, să fie îndrăzneți, să fie echilibrați, să reflecteze.

Genesis Collegiate a aderat la organizația International Baccalaureate și este în curs de obținere a acreditării pentru Primary Years Programme (PYP) și Middle Years Programme (MYP). Programele urmează o serie de teme transdisciplinare și vizează dezvoltarea înțelegerii conceptuale, crearea unei cunoașteri de profunzime, crearea fundației pentru învățarea independentă, aplicarea noțiunilor însușite în contexte nefamiliare și dezvoltarea de abilități care merg dincolo de materia studiată.
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2020.