Comunitatea Genesis - părinți

Genesis face parte din viața noastră de 6 ani, de când am decis să îl înscriem pe Pavel la această școală. La acel moment am evaluat opțiunile existente pe piață împreună cu Pavel, iar după vizita la Genesis el ne-a spus că aici vrea să vină. L-am ascultat deoarece ne doream să vină cu plăcere la școală și a fost o alegere foarte bună. Încă vine cu plăcere la școală și șase ani mai târziu.
Marcu a pornit de mic cu Genesis, încă de la grădiniță, iar acum face parte cu drag din clasa doamnei Mirela Pascaru pe care o respectă foarte mult.
Noi am avut o experiență foarte placută cu ambii băieți în ceea ce privește ciclul primar. La gimnaziu, normal, lucrurile se diversifică și am observat că este important să fii implicat și să comunici cu cadrele didactice pentru a oferi un bun parcurs școlar copiilor.
Image
Sunt mama a doi copii înscriși în cadrul Campusului Genesis încă de la grădiniță. Alegerea am făcut-o în urmă cu 7 ani. Atunci, ca si acum, am căutat un mediu educațional care să răspundă atât dorinței mele de a-i oferi o educație complexă, completă și complementară celei de acasă, cât să îi și ofere bucuria traversării acestui proces. Mi-am dorit doi copii fericiți și curioși care să aibă la dispoziție toate instrumentele pentru a-și atinge potențialul. Andrei și Victor se duc cu plăcere la școală, ritmul de asimilare al cunoștințelor este foarte bun, iar îmbinarea între sistemul de învățământ românesc, bazat pe achiziția de informație și cel britanic în care învățarea se face aplicat, prin proiecte, completează și le formează aptitudini de care vor avea nevoie indiferent de calea pe care o vor alege. Cel mai important mi se pare faptul că sunt învațați să gândească, să facă alegeri, să depașească provocări si să își asume responsabilități.
Zâmbete...bucurii....gânduri....rezultate....mulțumiri....aprecieri....la superlativ!
Gradiniță grupa mică, ce frumos, dragoste la prima vedere …. și de educatoare și de bucatareasă și de clasă și de colegi.
Școală, clasa I, din nou dragoste la prima vedere de învățător, restul aveau deja locul bine stabilit în suflet.
Școală, clasa a IV-a, ultimul semestru, cu siguranță mai departe rămânem la Genesis.
Școală, clasa a VIII-a, ultimul semestru – O, nu! De ce nu este gata și Liceul Genesis ?!!
Lăsând la o parte toate avantajele oferite de Genesis privind sistemul educational, after school, transport, avantaje ce au putut fi judecate de mine ca parinte, factorul decisivîin hotărârea de a urma copilul meu formele de învățământ ale Campusului Genesis, a fost atitudinea lui de zi cu zi pe parcursul anilor petrecuți aici, rezultată din interacțiunea pozitivă dintre el și educator, învățător, diriginte, profesori și personalul auxiliar al campusului . În momentul în care copilul îți spune “Vreau la școală ca mi-e dor de domnul!”, “De ce nu trece mai repede week-end- ul să merg la școală?”, “Problema asta o rezolv doar cu dirgintele meu!”, “ Vreau în tabară să stau mai mult cu colegii mei!”, până și “Mancarea de la școală e mai bună decat ce faci tu, mamă!” , ajungi la concluzia că ai facut o alegere bună.
Oare cum s-a ajuns aici? Este clar că CINEVA s-a ocupat de copilul meu cu dăruire, profesionalism și competență. În ultimii 11 ani, acel CINEVA pe care a căzut greul educației a fost colectivul de educatori, învățători, profesori ai Genesis Collegiate și sunt foarte mulțumită de rezultate. Grija deosebită acordată stării de sănătate, verificarea acesteia și comunicarea permanentă între asistenta medicală și părinte mi-au fost de un real folos în toți acești ani.
Consider că anul acesta am avut o colaborare foarte bună cu Școala Genesis prin perspectiva comunicării foarte bune cu doamna învățătoare în special, dar și cu ceilalți profesori. Atmosfera de la școală a fost o experiența plăcută pentru copilul meu, în fiecare zi fiind o bucurie că merge la școală. Activitățile au fost interesante și interactive și au fost realizate cu plăcere. Sunt sigură că și în viitor colaborarea va fi la fel de bună!
Am optat pentru Genesis pentru că am dorit ca fetița mea să beneficieze de condiții deosebite, să învețe și să își dezvolte creativitatea în ritmul propriu.
Personalul scolii este foarte bine pregătit și pune întotdeauna pe primul plan dezvoltarea și siguranța copiilor. Sunt foarte multumit atât pentru evolutia la disciplinele clasice, matematică și limba română (comunicare), cât și la limbi straine, sport, activități fizice și extracuriculare (dans, pian etc).
Acum, după grădiniță, clasa pregatitoare și clasa I, stiu că am facut alegerea cea mai bună și aștept cu interes și anii următori.
7 ani petrecuți la Genesis au avut efectul dorit și așteptat asupra fiicei noastre.
Confortul emoțional, siguranța campusului, provocările momentului, educația și disciplina împletită cu distracția  ne-au determinat să alegem an după an Genesis.
Trăim o relație frumoasă părinți, profesori și copii, parteneri de drum cu bune si rele, pas cu pas am depășit provocările copilariei, bazându-ne pe respect, dragoste, încredere de sine și bun simt.
Oricând aș repeta această alegere! Pentru noi ca familie, Genesis a fost și face parte din viața noastra, impactul asupra fiicei noastre privind comportamentul, educația și cizelarea este vizibil pozitivă!
Tranziția de la anii de grădiniță la rigoarea școlară poate fi surprinzătoare și puțin mai dificilă pentru unii dintre copii, dar miss Mirela Pascaru a reușit cu răbdare și colaborare cu noi, părinții, să îl îndrume pe copilul nostru spre disciplină, interes maxim pentru activități și relații frumoase cu ceilalți colegi de clasă. Avem încredere că drumul prin anii de școală va fi tot mai plăcut și mai lin. Și când ne vom mai împiedica, o mână va fi întinsă și ne va ajuta. Mulțumim!
Image
Încă de la începutul aventurii la Genesis Collegiate am simțit că am făcut alegerea bună în ceea ce priveste educația copiilor noștri. Acum, la mai bine de 6 ani de la începutul acestei experiențe, avem și confirmarea că alegerea făcută de noi a fost cea mai potrivită. Este fantastic să vezi nerăbdarea copiilor de a ajunge în fiecare zi la cursuri. Nu mai este nevoie să vorbim despre taberele minunate, pe care copiii le adoră și despre care vorbesc neîncetat. Multumim întregii echipe Genesis pentru grija și atentia pe care o acordă copiilor noștri în fiecare zi!
Fiul meu studiază la Genesis de 7 ani, iar impactul asupra dezvoltării sale emoționale și intelectuale este unul puternic. Sunt foarte încântată de nivelul de profesionalism, atenția și grija de care dascălii de la Genesis au dat dovadă pe parcursul acestor ani. Școala respectă toate standardele educației moderne si se ridică la nivelul oricărei instituții de acest gen de peste hotare, cu un plan educațional bine pus la punct, menit să ne ajute copiii să devină adulți responsabili și echilibrați, fără a neglija dezvoltarea creativității lor, atât de importantă pentru timpurile în care trăim! Toți acești factori, la care se adaugă drept bonus o atmosferă plăcută și prietenoasă, îmi întărește convingerea că am luat cea mai bună decizie alegând Genesis.
Deși suntem abia la început, în al doilea an, ne place foarte mult la Școala Genesis și o iubim pe doamna învățătoare Gina Gherasim!  
Ca părinte, apreciez diversitatea activităților zilnice, metodele moderne de predare, dăruirea și interesul profesorilor pentru dezvoltarea elevilor pe toate planurile, inclusiv emoțional. Admir atmosfera deschisă și relațiile strânse care s-au format între colegii de clasă, cu sprijinul doamnei învățătoare. 
De semenea, sistemul de comunicare cu părinții în timp real, promovat de altfel constant și de conducerea școlii, s-a dovedit a fi foarte eficient în gestionarea cu succes a micilor probleme care pot apărea pe parcurs.
Mă bucur că am găsit o școală la care copilul meu vine cu drag și entuziasm în fiecare zi, avid să descopere lucruri noi, dornic să-și revadă colegii și profesorii.
Avem trei copii în cadrul Campusului Genesis, doi la scoala și unul la grădiniță. Faptul ca in fiecare dimineață copii merg cu plăcere la școală / grădiniță si în fiecare seară ne povestesc încântați ce au mai învățat nou, este suficient pentru noi să fim siguri că am ales școala potrivită. Faptul că, pe lânga curricula standard pot să faca multe alte activități opționale (germană, balet, muzică, activități sportive etc), le oferă copiilor o dezvoltare complexă și armonioasă, iar nouă ne oferă confortul de nu fi necasar să umblam cu copiii prin Bucuresti la diverse activități suplimentare. Apreciem foarte mult că atât doamna înățătoare, cât și doamna directoare sunt mereu disponibile și deschise pentru a găsi cele mai bune soluții de fiecare dată când avem solicitări.
Pentru Irina, Școala Genesis înseamnă un loc în care vine în fiecare zi cu plăcere , cu cadre didactice dornice să o învețe lucruri noi si să o ajute atunci când nu înțelege foarte bine o informație si care o apreciază pentru orice efort, cu colegi care i-au devenit prieteni - un loc în care se simte fericită și ocrotită.
i multumim domnului învățator Valentin Barbu și celorlalte cadre didactice pentru faptul că Andrei merge cu plăcere la școală zi de zi. Apreciem faptul că echipa de conducere a școlii Genesis îi acorda domnului învățător libertatea de a preda materia într-o manieră care să o facă accesibilă pentru copii. De asemenea, o mare varietate de opționale incluse în costul lunar îi ajuta pe copii să îsi descopere de mici pasiunile și, sperăm noi, și vocatia pentru mai târziu. Pe scurt, suntem foarte multumiți de alegerea făcută și o recomandăm și altor părinți care doresc să se îndrepte către o școala privată.
În calitate de părinte, dorința mea a fost de a asigura viitorul copilului meu și de a face tot ce îmi este în putință ca orice ar decide el să facă în viață să fiu alături de el, susținându-l la fiecare pas pe care îl va face. Astfel, am încercat să găsesc cea mai bună școala la care Edi și sora lui să se dezvolte atât in plan emoțional, cât și intelectual. Această căutare m-a adus la Școala Gimnazială Genesis, unde fiul meu a petrecut 8 ani minunați în care a devenit un băiat extraordinar de înțelept și matur. Sunt foarte mulțumit de alegerea de a-i trimite la această școală deoarece, de-a lungul anilor, pe lângă orele în care profesorii i-au învățat tot ce este necesar pentru a excela atât în viața de licean, cât și în cea de zi cu zi, școala a organizat activități menite să le ofere o imagine care să completeze informațiile pe care profesorii le oferă la orele de curs, să îi ajute să se relaxeze și să nu se simtă extenuați după o zi de cursuri. Totodată, profesorii s-au dovedit foarte implicați și erau mereu dispuși să îmi răspundă la orice întrebare pe care o aveam legată de copilul meu.
Image
Scoala Genesis este locul în care Călin a învățat să fie el însuși, și-a descoperit plăcerea de a învăța lucruri noi și a aflat bucuria de a-și revedea colegii și cadrele didactice zi de zi. Pentru noi, părintii, Școala Genesis este locul în care ne lăsăm zilnic copii cu toată increderea. Cadrele didactice ne-au arătat pe parcursul timpului că sunt cu adevarat preocupate de dezvoltarea armonioasă a copiilor și de bunăstarea lor.
David a evoluat foarte frumos în clasele II-IV din Școala Genesis, atât academic, cât și uman. A învățat să se descurce în orice situație, să își susțină punctul de vedere, să dea si să primească feedback, să aibă compasiune și întelegere pentru ceilalți. Inter-relațiile lui cu alți copii au fost foarte diverse și din fiecare a avut de câstigat. Miss Elena l-a îndrumat, mai ales în zona academică, unde a obținut rezultate bune. Zi de zi, el a crescut frumos și armonios. Este întotdeauna loc de mai bine, asa că vom continua, împreună, școala. Multumim!
Școala Genesis este locul unde se dezvoltă personalități, se descoperă pasiuni și aptitudini, se leagă cele mai durabile prietenii și se învață o mulțime de lucruri interesante. Împrumutăm din energia extraordinară a învățătorilor, din veselia lor și din pasiunea cu care vorbesc despre tot. Învățăm despre munca în echipă, despre compasiune, despre seriozitate, corectitudine, despre bucuria unui succes și cum ne simțim cand eșuăm, învățăm să prețuim pe toți cei care ne sunt alături și învățăm o lecție din fiecare experiență pe care o avem. Cel putin așa este Scoala Genesis pentru copiii mei și sunt foarte bucuroasă ca facem parte din această comunitate.
Scoala Genesis este locul unde îmi las copilul cu încredere  în fiecare dimineață si îl iau fericit după-amiaza. După patru ani petrecuți în Grădinița Genesis, am optat și pentru școală si suntem convinsi că am făcut cea mai bună alegere. Clasa pregatitoare este, din punctul nostru de vedere, startul pentru următorii ani. Victor este un norocos pentru că are cea mai buna Miss din lume. Nu sunt cuvintele noastre, ci ale lui, iar noi suntem bucuroși pentru că Miss Felicia Enache este omul cald, cu o infinită răbdare care reușește să facă toți copiii speciali și să le ofere o educație completă, bazată pe cunoașterea și întelegerea fiecărui copil.
Încep prin a felicita Campusul Educational Genesis pentru activitatea educatională foarte bună de până acum. Fetița mea a început primii pași în educație încă de la vârsta de 3 ani la Genesis, este extrem de fericită aici și își dorește să continue până cand "va crește mare".
De asemenea mă bucură planurile de viitor Genesis legate de construcția unui nou complex educațional, ceea ce denotă intenția de îmbunătățire constantă a calității serviciilor oferite.
Mai întâi am inceput cu Grădinița GENESIS, apoi am ales să continuăm cu ȘCOALA GENESIS. O alegere minunată de la bun început! Genesis Collegiate este locul în care avem încredere pe toate planurile. Copilul nostru este fericit și entuziast în fiecare zi de școală, iar asta spune multe!
Avem o MISS extraordinară! Atentă, prezentă, calmă, caldă, răbdătoare…sunt doar câteva dintre calități! Copiii sunt fascinați, progresele se văd imediat, iar cu ajutorul ei descoperă frumosul din această lume! Toate bune și frumoase, sperăm să fie așa în fiecare an!
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2020.