Debate

În cadrul clubului de dezbateri, ne-am propus să îi provocăm intelectual pe elevii de gimnaziu într-o manieră antrenantă și dinamică. Prin intermediul activităților susținute în limba engleză, aceștia vor putea să își exerseze abilitățile oratorice și spiritul de echipă, să facă raționamente, să aducă argumente sau contraargumente pe baza informațiilordeținute.
Clubul de debate îşi propune să îi ajute pe elevi să devină conştienţi de procesul de comunicare şi să învețe să argumenteze, urmând o structură clară și logică. În cadrul acestui proces, își îmbunătățesc atât abilitățile cognitive cât și pe cele de exprimare în limba engleză.
Image
Elevii sunt împărțiți în trei echipe, una care susține o anumită idee, alta care o contrazice și o echipă formată din judecători care evaluează argumentele aduse și modul în care au fost respectate regulile dezbaterii. La următoarea rundă, rolurile se schimbă, astfel încât toți elevii au șansa de a se exprima și de a învăța să respecte opiniile celorlalți, să colaboreze, să evalueze. Argumentațiile pleacă de la situații și probleme întâlnite în lumea reală pe care elevii le explorează din punct de vedere al cauzelor și efectelor, luând în calcul implicațiile sociale, economice și etice.
Cursurile sunt gratuite și se desfășoară pe tot parcursul anului școlar.
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2020.