Adriana Antohi – profesor pentru învățământul primar

Cu peste 15 ani de experiență în învățământ, Adriana ne-a mărturisit că și-a dorit dintotdeauna să fie învățătoare, iar faptul că și tatăl ei a fost cadru didactic a cântărit și mai mult în decizia ei. ”El mi-a fost mentor, dar și învățător în clasa a III-a. Cred că lui îi datorez în mare parte ceea ce sunt astăzi. La asta adaug faptul că am avut parte de profesori excepționali în gimnaziu, profesori care m-au făcut să mă întorc la un moment dat, în aceeași școală în care am fost elevă”.
Adriana este absolventă a Liceului Pedagogic ”Costache Negri” din Galați și a Facultății de Psihologie și Științele Educației, din cadrul Universității Pro Humanitas, București.
Și-a continuat perfecționarea în domeniul educațional prin finalizarea programului de master în Psihologie judiciară și victimiologie de la Universitatea Spiru Haret.
În cadrul Școlii Genesis, este coordonatorul Comisiei pentru Situații de Urgență și al Comisiei pentru Prevenirea și Combaterea  Discriminării și Promovarea Interculturalității.
Adriana este o mare iubitoare de artă – participă cu drag la spectacole de operă, merge la teatru și la concerte și este la curent cu cele mai noi expoziții de pictură și fotografie. 
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2019.