Serata Muzicală Genesis

10 iunie 2018, Palatul Mogoșoaia

Spectacole de muzică clasică, opere muzicale celebre și colinde internaționale – sau mai pe scurt, programe de interpretări marca Genesis, în colaborare cu Școala de Muzică ”Iosif Sava”.

Din dorința de a le oferi copiilor modele culturale care să îi motiveze să studieze muzica și de a le dezvolta talentele artistice, profesorii, alături de elevii noștri, oferă în fiecare semestru, un regal muzical, pe cât de emoționant, pe atât de promițător pentru un artist aflat la început de drum.

Lăsând deoparte expunerea copiilor pe o scenă deschisă, ideea programelor a avut ca scop familiarizarea acestora cu instrumentele și compozițiile muzicale și redarea bucuriei părinților în fața descoperirii unor hobby-uri, pasiuni sau înclinații muzicale ale propriilor copii.

Seratele și matineele Genesis sunt coordonate de profesoara Laura Dănăilă, alături de restul cadrelor didactice specializate și de colaboratorii de la Școala de Muzică Iosif Sava.

Scurt istoric

Prima serată muzicală a avut loc acum cinci ani. Au urmat altele și altele în locuri precum Palatul Parlamentului, Palatul Suțu, Școala de Muzică ”Iosif Sava”, Palatul Mogoșoaia, Grand Hotel Phoenicia, iar acum evenimentul este deja o tradiție pentru noi - Crăciunul sau finalul de an școlar sunt deja sărbători pe care le asociem cu acest proiect muzical, aflat întotdeauna în calendarul Genesis.

image

Evenimentele muzicale Genesis

De la an la an, evoluția copiilor a devenit o preocupare pentru întreaga comunitate a școlii noastre. Orele de teorie, audițiile muzicale, cursurile de canto, pian, chitară și flaut dulce stau la baza acestui deziderat.

Serate și matinee muzicale Genesis

Incursiune în lumea Disney - 7 iunie 2017
  • << Palatul Mogoșoaia
Christmas Spirit - 17 decembrie 2017
  • << Grand Hotel Phoenicia

Evenimente muzicale, în imagini

Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2020.