Liceul Genesis

Genesis investește peste șase milioane de euro în construcția unui liceu la standarde internaționale

De 18 ani, Genesis descoperă, dezvoltă și promovează potențialul nativ al copiilor, le cultivă pasiunea pentru studiu și le arată calea pentru a reuși. Suntem alături de ei de la grupa Baby până în clasa a VIII-a, când promovează examenul de Evaluare Națională cu rezultate excelente. 

Ne dorim să le oferim elevilor noștri o educație de cea mai bună calitate și în următoarea etapă a vieţii lor. De aceea, Genesis Collegiate își extinde oferta de studii și pune bazele unui liceu la standarde internaționale, care să îi pregătească pe absolvenți pentru marile universități străine și pentru cerințele unei lumi în schimbare.

Image

În viitorul apropiat, elevii noştri îşi vor putea continua studiile într-un cadru deja familiar și vor putea alege dintr-o gamă variată de specializări care să îi pregătească pentru o viitoare carieră, având posibilitatea de a opta pentru diplomă de bacalaureat recunoscută la nivel internațional.

Ridicat pe un teren de 7.500 de metri pătrați situat în nordul Capitalei, într-o zonă înconjurată de verdeaţă, liceul va beneficia de o investiție de peste șase milioane de euro și de întreaga experiență validată în timp a echipei Genesis.

 

Contact us

  • Grădinița: 031 425 05 62, gradinita@genesis.ro
  • Școala: 031 425 05 63, scoala@genesis.ro
  • Comunicare & PR: comunicare@genesis.ro
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2018.

Search