Serate muzicale

La seratele și matineele Genesis Collegiate elevii își etalează calitățile instrumentale și vocale, într-un mediu prietenos și încurajator, menit să le susțină pasiunea pentru muzică. Evenimentele sunt organizate de Școala de Muzică Genesis Collegiate, în colaborare cu Școala de Muzică „Iosiv Sava”, iar în timpul lor copiii susțin miniconcerte  din repertoriul clasic. „Programul muzical a pornit de la dorința de a le oferi copiilor posibilitatea de a studia un instrument muzical și de a-și dezvolta calitățile vocale într-un cadru comparativ cu cel al unei școli de muzică, programul fiind structurat asemănător.
Image
Mergând mai departe, am ales echipa de profesori și organizarea unor audiții și întâlniri muzicale care să le ofere copiilor bucuria de a primi și de a împărtăși din experiențele acumulate, celor din jur, aflându-se în fața emoțiilor și a necesității de a le transforma în gânduri și trăiri care să îi ajute la transmiterea mesajului muzical”, spune Laura Dănăilă, coordonatorul Școlii de Muzică Genesis Collegiate.

Prima serată muzicală a avut loc în urmă cu cinci ani, iar entuziasmul pe care l-a generat ne-a determinat să continuăm. De-a lungul timpului, muzica elevilor noștri a fost auzită în Palatul Parlamentului, Palatul Suțu, Palatul Mogoșoaia sau la  Școala de Muzică „Iosif Sava”. Astăzi, seratele și matineele muzicale sunt nelipsite din calendarul de evenimente al Genesis Collegiate.
 

Contact us

  • Grădinița: 031 425 05 62, gradinita@genesis.ro
  • Școala: 031 425 05 63, scoala@genesis.ro
  • Comunicare & PR: comunicare@genesis.ro
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2020.