Cristian Ștefan Vasilescu – profesor de limba engleză

Cristian Vasilescu predă limba engleză de peste 10 ani, timp în care a dezvoltat o relație apropiată cu toți elevii săi. Este absolvent al Facultății de  Litere - specializarea Comunicare și Relații Publice, din cadrul Universității București, și a finalizat cu succes două programe de masterat – în Comunicare si Relații Publice și Lobby și PR în UE – la Arteveldehogeschool, Belgia. De asemenea, este și doctorand al Facultății de Litere, specializarea Comunicare, iar studiile sale se reflectă în întreaga activitate cu copiii. Îi încurajează să își exprime punctul de vedere întotdeauna argumentat și îi provoacă la dialog pe diverse teme de actualitate.

În cadrul școlii noastre, este coordonatorul echipei de debate, cu care participă frecvent la concursuri, atât naționale, cât și internaționale, dar și al echipei M.U.N (Model United Nations) și al pregătirilor pentru olimpiada de limba engleză.

În timpul liber, îi place să facă mișcare, practicând diverse sporturi, iubește călătoriile și muzica și merge la concerte ori de câte ori are ocazia.

 

Contact us

  • Grădinița: 031 425 05 62, gradinita@genesis.ro
  • Școala: 031 425 05 63, scoala@genesis.ro
  • Comunicare & PR: comunicare@genesis.ro
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2019.