O zi la noi

Pentru noi, o zi obişnuită reprezintă mai mult decât o înşiruire de cursuri obligatorii. Este o experienţă care îmbogăţeşte, un fel de a învăţa care ajută la creşterea creativităţii şi încrederii în forţele proprii şi asigură premisele pentru stimularea motivaţiei şi a performanţei.
Activităţile școlare se desfăşoară într-un spaţiu confortabil, care îndeplineşte cele mai exigente rigori privind protecţia sau igiena.

În intervalul 08:00 - 16:10, copiii vor participa la activități din Curriculum-ul Național și activități alternative, prin programul Genesis Enrichment.

La 8.15 se dă startul orelor de educaţie formală, bazate pe curriculum-ul național și pe principiile programului internațional IB – Primary Years Programme, pentru ciclul primar, și Middle Years Programme, pentru ciclul gimnazial, urmând ca la ora 9.00 copiilor să le fie servit micul dejun
Image
Image
Din programul zilei nu lipsesc gustările de fructe, pe care le oferim elevilor la ora 10.55 şi la 15.15.

Cea mai importantă masă, prânzul, începând cu ora 12.45, este momentul care face legătura între cele două tipuri de programe – disciplinele din curriculum și activitățile incluse în programul de Enrichment, împreună cu orele de consolidare a cunoştinţelor.

Suplimentar, în intervalul orar 16:20-18:00, elevii vor putea participa în cadrul Școlii Genesis la diferite activități, în funcție de interesele, nevoile și dorințele lor:
  • activități de joacă și relaxare pentru elevii de nivel primar;
  • aprofundare și performanță pentru elevii de gimnaziu;
  • activități de recuperare și o varietate de cluburi.
A doua parte a zilei asigură atât un sprijin suplimentar pentru partea educațională, cât și relaxare și divertisment.
 

Contact us

  • Grădinița: 031 425 05 62, gradinita@genesis.ro
  • Școala: 031 425 05 63, scoala@genesis.ro
  • Comunicare & PR: comunicare@genesis.ro
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2020.